Livrarea produselor se face prin firma Same Day.

Termene de livrare:
Termenele de livrare sunt între 2 și 5 zile lucrătoare de la recepția comenzii în România. Termenul în afara României poate varia ca și termen în funcție de țara de destinație. Dacă doriți ca livrarea să se facă la o anumită dată, vă rugăm să ne indicați acest lucru în momentul transmiterii comenzii dvs.

Va rugăm frumos, să ne scrieți la contact@zaliari.ro dacă din diferite motive nu mai doriți comanda.
Timpul este prețios pentru noi toți, iar în caz că se refuză coletul când acesta este în livrare la curier, vom percepe o taxa de manipulare și transport în valoare de 35 ron.

Taxe de livrare și transport în România:
Livrările in tara, se fac de luni până miercuri.

Noi facem tot posibilul ca dumneavoastră să primiți produsele în cel mai scurt timp.

Tarife livrare în România:
Pentru comenzile mai mici de 500 Ron, costul livrării este de 25 Ron (livrare standard la domiciliu) sau 20 Ron pentru livrarea in Pachetomate (Easybox SameDay).

Tarife livrare internațională, în afara României:

Livrăm în afara României, în mod special în Europa. Țările în care livrăm: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Liechstenstein, Luxemburc, Monaco, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Spania, Tările de Jos, Ungaria, Vatican.

Costul transportului internațional este de 165 Lei.

Livrăm internațional doar la comenzile achitate prin metoda: Plata Online cu Card Bancar.

La livrare internațională, în afara României nu livrăm comenzi cu plata ramburs.

Returnarea produselor:
În calitate de consumator, aveți dreptul de a ne  notifica în scris că renunțați la achiziția produsului, cu invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea pachetului. Produsele cumpărate pot fi returnate în ambalajul original, sub angajamentul scris că nu s-a intervenit în niciun fel asupra acestora. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului, cu același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea.

S.C Zaliari olive oil  SRL va înlocui produsele returnate cu produse de aceeași valoare sau va returna contravaloarea in bani a produselor, în termen de cel mult 30 de zile.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Se va returna doar valoarea produselor, exceptând costurile de transport.

Metode de plată

ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia Payments.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopia Payments nu stochează datele confidențiale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dumneavoastra sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele zaliarioil


LA LIVRARE

Se achită în sistem ramburs, direct la firma de curierat.